Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat tésztává gyúrjuk, egy órát pihentetjük, szétsodorjuk, formával kivágjuk.
Kikent tepsiben tojással megkenve hirtelen rózsaszínûre sütjük. A sütésnél vigyázni kell, mert gyorsan sül.
Díszíteni lehet még sütés elõtt hámozott madulával, dióval, vagy sütés után, ha kihűlt cukormázzal bekenve vagy díszítve.
A cukormázhoz a porcukrot a tojásfehérjével jól kikeverjük, de jó, ha
teszünk bele pár csepp citromlevet, hogy fényes legyen, és egy csipet
kukoricakeményítõt, hogy tapadjon. Ha nagyobb tojást használunk, bátran
adjunk hozzá a cukorból, és addig keverjük, míg szép fényes fehér nem
lesz, és a csík, amit húzunk benne, látható marad, nem folyik össze.
Papírból készült tölcsérkével vagy mikrotén zacskóval visszük fel a
diszítést a mézesekre. Gyerekek imádnak vele dolgozni.
forrás: mindmegette.hu
|
|
lehow didoma írta 2 hete a(z) Kérdezz-Felelek fórumtémában:
Sziasztok, mióta élvezitek az érdekes online játékokat vagy ...
lehow didoma írta 2 hete a(z) Te mire használod a mézet? fórumtémában:
2
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
A mézeskalács.....
Mézes-krémes
Mézes fagyitölcsér
Újabb mézes recept