Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Barangoltam a neten, s ráleltem egy kedves receptre:
Hasonlóan készül, mint a kakós változat, csak ebben a kakaó helyett is lisztet teszek, és két kávéskanál méz ad neki finom ízesítést. Fagyit készítettem, amelyhez 3 tojássárgája kellett, a 3 fehérjéből csináltam tölcséreket. 18 db lett.
Hozzávalók: 5-6 db normál méretű
30 g finomliszt
30 g rétesliszt
25 g porcukor
25 g vaj
2 kávéskanál méz
1 csipet só
1 tojásfehérje
1 késhegy sütőpor
Elkészítés:
A liszteket, porcukrot, sütőport összekeverem. Beleteszem a puhára
langyosított vajat, elkeverem, hozzáadom a tojásfehérjét is. Sót,
vaníliát, mézet teszek hozzá, és az egészet simára keverem.
Az ostyasütő vasat megmelegítem, egy teáskanál masszát teszek a
közepére, összecsukom, egy perc alatt világosra sütöm. Még a sütőn
felcsavarom, óvatosan, hogy ne égessen meg. Közben a végét összecsípem,
hogy ne legyen alul lyukas. Pár másodpercig tartom még, hogy ne
torzuljon, de azonnal megdermed.
forrás: wiselady.hu
Ki fogom próbálni! :)
|
|
lehow didoma írta 2 hete a(z) Kérdezz-Felelek fórumtémában:
Sziasztok, mióta élvezitek az érdekes online játékokat vagy ...
lehow didoma írta 2 hete a(z) Te mire használod a mézet? fórumtémában:
2
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Mézes - narancsos sütemény
Mézes-krémes
Karácsonyi mézes
Újabb mézes recept