Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
½ csésze
vaj
2 tojás
2 ek. friss narancslé
2 csésze finom kiőrlésű
liszt
¾ tk.
szódabikarbóna
1 csésze méz
¼ csésze tej
1-1/2 tk. reszelt
naracs
héja
½ tk. só
Elkészítése:
Helyezzük
a vajat nagy tálba, keverőgéppel verjük krémesre,
folyamatosan keverjük, miközben a mézet adjuk hozzá. Rakjuk bele a
tojásokat
egyesével, mindig jól keverjük fel! Külön a tejet, a narancslevet és a
narancshéjat is keverjük össze. A száraz hozzávalókat szintén külön
tálban
elegyítsük. Majd váltakozva a krémes és a tejes hozzávalókat dolgozzuk
össze,
melynek végén adjuk hozzá a szódabikarbónás lisztet, és az egészet jól
dolgozzuk
össze. Vajazzuk ki a tepsit, rakjuk bele a tésztát és 150 fokos sütőben
25-30
percig süssük. Igazi csemege!
forrás: http://www.biopiac.net/showcikk.php?idx=50
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Mézes fagyitölcsér
Mézes-mákos guba
Mézes-krémes
Csirkeflekken illatos, mézes mártással - recept