Méhészet Blog: 2011. április

Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!

Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 273 fő
  • Képek - 147 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 69 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 31 db

Üdvözlettel,

Dávid Méhészet vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!

Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 273 fő
  • Képek - 147 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 69 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 31 db

Üdvözlettel,

Dávid Méhészet vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!

Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 273 fő
  • Képek - 147 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 69 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 31 db

Üdvözlettel,

Dávid Méhészet vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!

Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 273 fő
  • Képek - 147 db
  • Videók - 4 db
  • Blogbejegyzések - 69 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 31 db

Üdvözlettel,

Dávid Méhészet vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Dávid Méhészet hírei - 2011. április

 

1. Az a jó méz, mely folyékony. A méz kristályosodási hajlamát a szőlőcukor (glükóz) és a gyümölcscukor (fruktóz) aránya szabja meg. Az előbbi elősegíti, az utóbbi gátolja. Az akácméznél a fruktóz-glükóz arány 1,4-1,7 : 1 között mozog, ezért marad sokáig folyékony. A repceméz egy hónap múlva már ikrás, azaz kristályos. Ilyenkor egyedül a méz halmazállapota változik, semmi más. A fogyasztók ezt gyakran "cukrosodásnak" vélik, és azt hiszik hogy a méhész cukrot tett a mézbe.A fejlett egészségkultúrával rendelkező skandináv országokban a sűrű, krém-mézet részesítik előnyben, mert ezt nem kell hőkezelni, nem folyik le a kenyérről, könnyen kenhető.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Egyre kevesebb a méhlegelő blogbejegyzéshez:

Egy vasárnap délután unatkozva böngésztem, és a https://pay-...

Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:

[https://pay-with-huf. casino/](https://pay-with-huf....

Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:

[url=https://meinghostwriter. de]akademische ...

Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:

Egyik este unalmamban kaszinókat böngésztem,...

Seen Alex írta 3 hete a(z) Édes, mint a méz... fórumtémában:

Barátokkal egy sporteseményt néztünk, és kellett valami...

Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:

https://mostbethu.bet/

Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:

google...

Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:

Barátokkal egy sporteseményt néztünk, és kellett valami...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu