Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Dávid Méhészet | 0 hozzászólás
1. Az a jó méz, mely folyékony. A méz kristályosodási hajlamát a szőlőcukor (glükóz) és a gyümölcscukor (fruktóz) aránya szabja meg. Az előbbi elősegíti, az utóbbi gátolja. Az akácméznél a fruktóz-glükóz arány 1,4-1,7 : 1 között mozog, ezért marad sokáig folyékony. A repceméz egy hónap múlva már ikrás, azaz kristályos. Ilyenkor egyedül a méz halmazállapota változik, semmi más. A fogyasztók ezt gyakran "cukrosodásnak" vélik, és azt hiszik hogy a méhész cukrot tett a mézbe.A fejlett egészségkultúrával rendelkező skandináv országokban a sűrű, krém-mézet részesítik előnyben, mert ezt nem kell hőkezelni, nem folyik le a kenyérről, könnyen kenhető.
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Egyre kevesebb a méhlegelő blogbejegyzéshez:
Egy vasárnap délután unatkozva böngésztem, és a https://pay-...
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
[https://pay-with-huf. casino/](https://pay-with-huf....
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
[url=https://meinghostwriter. de]akademische ...
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
Egyik este unalmamban kaszinókat böngésztem,...
Seen Alex írta 3 hete a(z) Édes, mint a méz... fórumtémában:
Barátokkal egy sporteseményt néztünk, és kellett valami...
Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
https://mostbethu.bet/
Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
google...
Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
Barátokkal egy sporteseményt néztünk, és kellett valami...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu