Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dávid Méhészet közösségi oldalán!
Csatlakozz te is a Dávid Méhészethez és máris hozzáférhetsz a feltöltött tartalmakhoz: érdekességekhez, képekhez és blog bejegyzésekhez, melyekből remélem sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg....
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dávid Méhészet vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Dávid Judit | 1 hozzászólás
Találtam egy júniusi videót, melyen már az akác utáni állapotról számolnak be...
"Idén legfeljebb harmadannyi méz lesz, mint az előző években. A rossz időjárás miatt nem tudtak nektárt gyűjteni a méhek."
És így is lett.
video:
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/93975
14 éve | Dávid Judit | 0 hozzászólás
Barangoltam a neten, s ráleltem egy kedves receptre:
Hasonlóan készül, mint a kakós változat, csak ebben a kakaó helyett is lisztet teszek, és két kávéskanál méz ad neki finom ízesítést. Fagyit készítettem, amelyhez 3 tojássárgája kellett, a 3 fehérjéből csináltam tölcséreket. 18 db lett.
Hozzávalók: 5-6 db normál méretű
30 g finomliszt
30 g rétesliszt
25 g porcukor
25 g vaj
2 kávéskanál méz
1 csipet só
1 tojásfehérje
1 késhegy sütőpor
Elkészítés:
A liszteket, porcukrot, sütőport összekeverem.
|
|
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Egyre kevesebb a méhlegelő blogbejegyzéshez:
Egy vasárnap délután unatkozva böngésztem, és a https://pay-...
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
[https://pay-with-huf. casino/](https://pay-with-huf....
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
[url=https://meinghostwriter. de]akademische ...
Cheri Vitto írta 2 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
Egyik este unalmamban kaszinókat böngésztem,...
Seen Alex írta 3 hete a(z) Édes, mint a méz... fórumtémában:
Barátokkal egy sporteseményt néztünk, és kellett valami...
Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
https://mostbethu.bet/
Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
google...
Seen Alex írta 3 hete a(z) Miért különleges az akácméz? blogbejegyzéshez:
Barátokkal egy sporteseményt néztünk, és kellett valami...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás